Praktijk voor voetreflexologie en zwangerschapsmassages

Body & Soul

Body & Soul is een praktijk voor voetreflexologie. Daarnaast kun je hier terecht voor een metamorfose massage en zwangerschapsmassages. In onze praktijk in Hoorn bieden we behandelingen aan die helpen bij diverse klachten. Wij bieden ook behandelingen ter ontspanning aan.


Tijdens de eerste afspraak vragen we je om een intakeformulier in te vullen. Op basis van het formulier, jouw wensen en eventuele klachten stellen we een behandelplan op. We stemmen dan ook het aantal vervolgbehandelingen vast. Dit verschilt per persoon. Zodra we alles hebben doorgenomen vindt de eerste behandeling plaats.

Over mij

Body & Soul is mijn praktijk. Mijn naam is Annet Steur en ik woon samen met mijn man John in Hoorn. Ik ben meer dan 25 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Toen de kinderen jong waren hield ik me onder andere bezig met voetreflexologie. Omdat ik meer tijd vrij wilde maken voor mijn kinderen is dit wat op de achtergrond geraakt. Maar de interesse voor voetreflex is altijd blijven bestaan. Nu de kinderen het huis uit zijn, heb ik besloten om mijn eigen praktijk op te richten.

Ik heb de beroepsopleiding tot voetreflexoloog bij de Bond van Europese Reflexologen (BER) opnieuw behaald en neem mijn ervaringen in de gezondheidszorg mee in de behandelingen. Collega’s omschrijven mij als een sociaal, betrokken en geïnteresseerd persoon die zich inzet voor anderen. Bij mij staat persoonlijke aandacht voorop.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn praktijk en je verder te mogen helpen!

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je een afspraak voor een behandeling maken of heb je een vraag? Laat je naam en telefoonnummer achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ik ga akkoord met het privacystatement