Metamorfose massage

De metamorfose massage biedt ontspanning en brengt je emotioneel weer in balans. In deze tijd kunnen veel mensen druk en stress ervaren. Zowel volwassen als kinderen vertonen steeds vaker stressgerelateerde klachten. Om dit te verlichten en meer rust te krijgen is de metamorfose massage een fijne oplossing.

Wat is een metamorfose massage?

Een metamorfose massage is een massage die bestaat uit zachte strelingen over de voeten, handen en hoofd. Bij de massage staan de voeten centraal voor bewegen, de handen voor handelen en het hoofd voor denken. De diep ontspannende massage zorgt ervoor dat je oude patronen los kunt laten en blokkades in beweging worden gebracht. Zo krijgt de levensenergie weer ruimte om te stromen. Jouw zelfgenezende vermogen wordt aangesproken en geactiveerd wat leidt tot bewustwording en groei.

Waar helpt de metamorfose massage bij?

De metamorfose massage zorgt ervoor dat jij je vol energie en ontspannen voelt. Het is mogelijk dat je na de massage moe bent omdat oude spanningen loskomen en afvalstoffen afgevoerd moeten worden. Soms voel je de veranderingen heel duidelijk en soms zijn ze heel subtiel. De massage helpt blokkades op te ruimen en emoties te verwerken. Daarnaast ondersteunt het bij stress- of zwangerschapsgerelateerde klachten. Bij grote veranderingen helpt het om te ontspannen. De metamorfose massage is ook geschikt voor kinderen met autisme of ADHD.

Metamorfose massage reserveren

Wil jij ultiem ontspannen en bepaalde blokkades opheffen? De metamorfose massage van Body & Soul ondersteunt hierbij. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook direct een massage reserveren door te bellen of mailen.

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je een afspraak voor een behandeling maken of heb je een vraag? Laat je naam en telefoonnummer achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ik ga akkoord met het privacystatement