Voetreflex

Voetreflexologie is gebaseerd op de visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen. Zodra er een verstoring is tussen deze verbinding ontstaan er klachten. Voetreflexologie helpt om de balans te herstellen en daardoor de klachten te verminderen of weg te nemen.

Hoe werkt voetreflex?

Door het hele lichaam lopen energiebanen die in de voeten eindigen. Al onze organen, gewrichten en klieren hebben een drukpunt op de voeten en onderbenen. Door deze drukpunten op de juiste manier een impuls te geven, gaat er een stimulerende werking uit naar het betreffende deel van het lichaam. Daardoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

In een eerste gesprek bespreken we jouw klachten. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op. Tijdens de behandeling worden alle drukpunten meegenomen.

Tegen welke klachten helpt voetreflex?

Voetreflex herstelt en vermindert pijnklachten. Hoe snel de klachten verdwijnen is afhankelijk per persoon en van de klacht. Zo kan een acute pijnklacht al na een paar behandelingen verdwijnen. Maar bij chronische klachten zijn vaak meer behandelingen nodig. Een voetreflex behandeling kan helpen bij de volgende klachten:

  • Migraine of hoofdpijn
  • Rug,- nek- en schouderklachten
  • Maag- en darmklachten
  • Overgangsklachten
  • Overspannenheid, burn-out of stress
  • Slaapproblemen
  • Vermoeidheid
  • Pijnklachten
  • Hoge bloeddruk

Ook zonder klachten kun je terecht voor een voetreflexbehandeling. Een momentje voor jezelf ter ontspanning.

Voor wie is voetreflexologie geschikt?

Voor iedereen met lichamelijke of geestelijke klachten kan een voetreflexbehandeling een bijdrage leveren om klachten te verminderen of te laten verdwijnen. Zowel voor volwassenen als voor kinderen en baby’s is voetreflexologie geschikt. Tijdens een zwangerschap kan een behandeling klachten als misselijkheid, rugklachten of vocht vasthouden verminderen of wegnemen. Bij baby’s kan het helpen bij reflux of darmkrampen. En ook voor kinderen met autisme of ADHD is een voetreflex behandeling geschikt.

Afspraak maken voor een voetreflex behandeling

Heb jij last van pijnklachten en wil je dit op een natuurlijke wijze oplossen of zoek je ontspanning? Maak dan een afspraak voor een voetreflex behandeling bij Body & Soul. Vul het contactformulier in of neem contact op via de mail of bel naar 06 – 40 68 88 68.

 

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je een afspraak voor een behandeling maken of heb je een vraag? Laat je naam en telefoonnummer achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ik ga akkoord met het privacystatement