Zwangerschapsmassage

Gun jezelf (en je kindje) een momentje van rust en ontspanning.

In de negen maanden dat je kindje in jouw buik groeit wordt er veel van je gevraagd, zowel mentaal als lichamelijk. Je spieren moeten harder werken, je houding veranderd waardoor je anders gaat lopen en dit kan zorgen voor klachten in de rug en het bekken gebied. Daarnaast kunt u last krijgen van kwaaltjes als kramp, misselijkheid en vermoeidheid.

Hoe gaat de zwangerschapsmassage in zijn werk?

Een grote verschil tussen een klassieke massage en een zwangerschapsmassage is dat er geen dieptemassage (drukpuntmassage) wordt toegepast.

De zwangerschapsmassage is een zachte massage, waarbij de focus ligt op ontspanning en op het verminderen van zwangerschapskwalen. Zwangerschapsmassages worden uitgevoerd vanaf 13 weken.

Tijdens de massage lig je comfortabel op je zij, toch de meest prettige houding voor je zwangere buik. Je ligt op een massagetafel ondersteunt door een voedingskussen.

De massage wordt aangepast aan jouw wensen en mogelijke klachten. De duur van de massage kan daardoor verschillen.

 

Welke klachten verminderen de zwangerschapsmassage?

De zwangerschapsmassage helpt bij:

  • Rugklachten
  • Verminderde bloedcirculatie
  • Hoofdpijn
  • Misselijkheid
  • Beenkrampen of vermoeide benen
  • Vochtophoping
  • Verminderde stoelgang

Afspraak maken voor zwangerschapsmassage?

Heb jij last van zwangerschapsklachten of zoek je ontspanning voor je zwangere lichaam? Een zwangerschapsmassage kan uitkomst bieden. Ook leuk om cadeau te geven. Neem contact op met Body & Soul om een afspraak in te plannen voor de massage.

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je een afspraak voor een behandeling maken of heb je een vraag? Laat je naam en telefoonnummer achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ik ga akkoord met het privacystatement