Atlasmassage

Tegenwoordig hebben veel mensen last van een pijnlijke arm, nek of schouder. Dit kan komen door overbelasting of een verkeerde houding. Deze klachten kunnen zorgen voor hoofdpijn. De atlasmassage biedt hier de uitkomst voor. Het is een nieuw ontwikkelde nek- schoudermassagetechniek. In een zeer korte tijd worden op een veilige en zachte manier pijnklachten, scheefstand van wervels en beperking in naar links en rechts kijken verholpen.

Hoe werkt de atlasmassage?

Tijdens de atlasmassage maken we de bovenste wervels, gewrichten, spieren en zenuwen los. Dit doen we op een zachte en natuurlijke wijze. Door de massage wordt de doorbloeding extra gestimuleerd waardoor het lichaam zelf in staat is om te genezen en klachten te laten verdwijnen. Door zachte effleurages (massagebewegingen) van de monnikskapspier en de nek- en halsspier, worden vervelende napijn of een beurs gevoel achteraf voorkomen. Het effect van een atlasmassage is vaak groter dan bij andere massages of therapieën.

De atlasmassage duurt 15 tot 20 minuten. Na de massage zal je gelijk een groot verschil merken. Heb je last van extreme nek- en schouderklachten, dan raden we aan om de Atlasmassage 3 keer 20 minuten toe te passen in plaats van 1 keer een uur. Het effect is dan vele malen groter.

Welke klachten verhelpt de atlasmassage?

De atlasmassage kan diverse pijnklachten verhelpen. Denk hierbij aan:

  • Hoofdpijn
  • Migraine stijve nek
  • Bewegingsbeperking
  • Tennisarm
  • Frozen shoulder
  • Slijmbeursontsteking
  • Algemene arm- en schouderklachten

Afspraak maken voor de atlasmassage

Heb jij last van pijnklachten in jouw arm, nek of schouders? Een atlasmassage kan de uitkomst bieden. Neem contact op met Body & Soul om een afspraak in te plannen voor de massage.

Bel me terug
x

Bel me terug

Wil je een afspraak voor een behandeling maken of heb je een vraag? Laat je naam en telefoonnummer achter en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Ik ga akkoord met het privacystatement